Suomalainen Glöet viedään nyt käsistä Ruotsissa!

Muutaman vuoden markkinoilla ollut glögiskumppa Glöet villitsee nyt naapurimaatamme Ruotsia. Ensimmäinen 20.000 pullon erä myytiin Systembolagetin kautta loppuun viikossa. Toinen 15.000 pullon erä meni kaupaksi viime viikonlopun aikana!

”Onhan tämä nyt ihan huikeaa! Olimme esittelemässä Stockholm Food and wine-messuilla tuotetta (9.-11.11.) ja ruotsalaiset rakastuivat heti kuplivaan glögiin! Messujen jälkeen alkoi puhelin soida, kun mediat halusivat lisätietoja Systembolagetin tämän joulun kiinnostavimmasta uutuudesta.”, iloitsee Glöetin toimitusjohtaja Anette Raunio.

Vauhtia myyntiin toivat messujen jälkenen vahva medianäkyvyys, kun yli kaksikymmentä eri mediaa kirjoittivat suomalaisesta innovaatiosta ja glögiskumppaa jopa testattiin suositun radion StarFM:n aamushow’n suorassa lähetyksessä 16.11.

Perinteinen glögimaa Ruotsi on ihastunut glögiskumppa Glöetin raikkaaseen ja kuplivaan makumaailmaan. Glöet saa makunsa joulun tutuista mausteista kanelista, neilikasta, appelsiinista, inkivääristä, vaniljasta ja sitruunasta. Tuote jäähdytetään kylmäksi ja se sopii tarjottavaksi seurustelujuomana, tervetuliaismaljana ja pikkusuolaisen tarjottavan tai joulun jälkiruokien kanssa.

”En muista tämmöistä huumaa yhden tuotteen ympärillä. Tätä voi verrata Blossan vuosikertaglögin kiinnostukseen Ruotsissa. Emme ehdi täyttää hyllyjä, kun tuotteet viedään käsistä! Onneksi jo kolmas lisäerä on jo matkalla.”, kertoo Glöetin Ruotsin maahantuoja Björn Lönnberg, Moestue Grape Selections AB.

Suomalainen innovaatio Glöet on palkittu myös viinien maailmanmestaruuskilpailussa (IWSC) sekä uniikista reseptistä (2017) että skandinaavisesta minimalistisesta pullodesignista marraskuussa 2018.

”Glöetin kasvu on ollut nopeaa, vaikka tuote on ollut markkinoilla vasta neljä vuotta. Palkinnot ovat lisänneet kiinnostusta tuotetta kohtaan ja ovat hyvä apu uusien markkinoiden valloittamisessa. Onhan tämä huikeaa, että olemme pystyneet pienenä suomalaisena startup-yrityksenä luomaan muutamassa vuodessa Skandinaviaan uuden tavan juoda glögiä kuplivana ja kylmänä.”, kertoo Raunio.

Glöet on tänä jouluna myynnissä Suomen lisäksi Ruotsissa, Norjassa sekä Tanskassa.

Lisätiedot:

Anette Raunio
Von Elk Company Oy
045 129 6661
anette.raunio@gloet.eu
www.gloet.eu