Kesän kuumin uutuus on kupliva rosé sangria GOZY!

GOZY rosé sangria tuo yhteen trendikkäästi kuplivan roséviinin sekä kesäisen sangrian.

Juomassa maistuvat sangriasta tutut sitrushedelmät kuten yuzu ja sitruuna sekä tuoksusta löydät pisaran ruusuvettä.

Tarkista tuotteen saatavuus:
www.alko.fi

Lue lisää

Gozyn tarina

Kesän mielenkiintoinen uutuus on vapuksi Alkoihin tuleva GOZY Sparkling Rosé Sangria tölkissä. GOZY Rosé yhdistää kuplivan roseeviinin sekä sangrian makumaailman. Suomalaisten kehittämä maailman ensimmäinen tölkissä myytävä kupliva rosé sangria (Alc 8%) on raikas uutuus kasvavaan matalamman alkoholipitoisuuden juomien segmenttiin.


Juoman takana ovat suomalaiset glögikumppa Glöetin kehittäjät. Reseptiä on kehitetty yhteistyössä Suomen johtavan viiniasiantuntijan Antti Rinta-Huumon kanssa. Kevään uutuusjuomassa maistuvat sangriasta tutut sitrushedelmät kuten yuzu ja sitruuna sekä tuoksua korostamaan on lisätty ripaus ruusuvettä. Juoma nautitaan kansainvälisen trendin tapaan jäähdytettynä joko suoraan tölkistä tai viinilasista jäiden kera. Tyylikäs särkymätön tölkki kulkee helposti mukana kesällä ja yhdestä tölkistä (0.33l) saa kahdesta kolmeen lasia.
 
”Tämä Espanjassa valmistettu ihanasti kupliva Gozy tölkki on kuin karkki, tarkoituksella todella naisellinen ja kaunis ja ajan hengen mukaan instagram-ystävällinen. Tölkin design tutkittiin kohderyhmässä ja naiset valitsivat juuri tämän.” kertoo Von Elk:n toimitusjohtaja Anette Raunio.
 
Amerikasta pikkuhiljaa Eurooppaan levinnyt trendi, että viini myydään alumiinitölkeissä, on tämän hetken yksi kiinnostavimmista ja kasvavimmista ilmiöistä juoma-alalla. Erityisesti nuoret aikuiset ovat ottaneet omakseen uuden kätevän tavan kokeilla uusia juomia pienemmässä pakkauskoossa. Tölkki on ympäristöystävällinen, nopea jäähdyttää ja se on helppo ottaa mukaan kesän tapahtumiin.
 
”Tämän hetken juomateollisuuden tölkissä myytävien tuotteiden tarjonta ei puhuttele minua lainkaan. Kansainvälisessä vertailussa Suomesta löytyy vielä naisille hyvin vähän tölkissä myytäviä kiinnostavia juomia. Tilannehan täytyi korjata. Itse tarjoan vappuna Gozy Rosén lasista jäiden, vadelmien ja mintun lehtien kera.”, kertoo Anette Raunio.
 
GOZY Rosé vapusta alkaen Alkoissa kautta maan hintaan 4.97€, www.alko.fi
Seuraa Gozyn tarinaa Facebookissa ja Instagramissa.