Suomalainen design palkittiin Lontoossa arvostetulla pronssimitalilla

Vuonna 1969 perustettu The International Wine & Spirit Competition (IWCS) on vuosittain järjestettävä viinien maailmanmestaruuskilpailu, johon osallistuu viinejä yli kahdeksastakymmenestä maasta. Marraskuussa 2018 Lontoossa järjestettävässä palkintogaalassa juhlitaan kulta, hopea ja pronssimitalin voittaneita brändejä. Suomalaisten kehittämä glögiskumppa Glöet nousee tänään lavalla pokkaamaan pronssia arvostetussa design-kategoriassa.

”Huikea fiilis! Viime vuonna Glöet palkittiin jo uniikista reseptistään sekä IWCS-kilpailussa hopealla että Glass of Bubbly’ssä”, iloitsee Glöetin toimitusjohtaja Anette Raunio. Palkittu, selkeä ja moderni pullodesign on TBWA\Helsingin käsialaa.

Pohjoismaissa jo kolmen viime joulun ajan valloittanut glögiskumppa Glöet saa makunsa joulun tutuista mausteista kanelista, neilikasta, appelsiinista, inkivääristä, vaniljasta ja sitruunasta. Tuote jäähdytetään kylmäksi ja se sopii tarjottavaksi seurustelujuomana, tervetuliaismaljana ja pikkusuolaisen tarjottavan tai joulun jälkiruokien kanssa.

”Glöetin kasvu on ollut nopeaa, vaikka tuote on ollut markkinoilla vasta neljä vuotta. Onhan tämä huikeaa, että olemme pystyneet pienenä suomalaisena startup-yrityksenä luomaan Skandinaviaan uuden tavan juhlistaa joulua. On hienoa nähdä, että yhä useampi ravintola on valinnut Glöetin valikoimaansa tai tarjoavan ravintoloiden itsetekemänä sekoituksena glögiskumppaa.”, kertoo Raunio.

Glöet on Suomessa myynnissä tänä jouluna Alkoissa, Tax-free laivoilla, Viinikellarin verkkokaupassa sekä yli viidessäkymmenessä ravintolassa.

Lisätiedot:

Anette Raunio
Von Elk Company Oy
045 129 6661
anette.raunio@gloet.eu

Glöet kuplii vahvasti myös sosiaalisessa mediassa:
Tykkkää Glöetistä Facebookissa: https://www.facebook.com/gloetsparklingwine/
Seuraa meitä Instagramissa: https://www.instagram.com/gloetfinland/
#glöet #glögiskumppa #iwscwinner